Wednesday, June 8, 2011

hijab style contest


mari2.. mau menang hadiah tak??
ok macam nie.. follo this blog
senang je na sertai..
first.. of coz korang kena pakai shawls or what ever.. janji tutp aurat~
stylekan sampai korang rasa gila superb cantek..
mengedit tidak dibenarkan sama sekali..
then attach pic korang dekat page ni..

second..bila da click on that page.. of coz korang kne like dlu..
after like-ing.. attach pic and tulis name korg kat bawah die..
korang boleh hanta as many pics as u like.. sebab juri2 nye rajin nak memilih..
100% markah kemenangan akan berpihak pada peserta yg paling banyak like..
umo tak kesah.. this contest will be start on 8 june 2011 - 8 july 2011
like boleh start bila pic dah masuk dlm album HIJAB CONTESTANT..
baek cepat.. contestant belum ade..
pic hadiah yg akan dimenangi akan di upload.. harap bersabar..

GOOD LUCK GIRLS..muahhxx~

1 comment:

  1. Nice and Cool Blog
    Follow my blog back at outsyedtheboxes.blogspot.com
    TQ

    ReplyDelete